"Groots in het kleine werk"

"Groots in het kleine werk"

Vochtbestrijding

Vochtschade aan uw woning wilt u natuurlijk voorkomen

Heeft u altijd water in uw kelder  staan of  plekken onder aan de muur die wit uitslaan? Dit kan wijzen op een vochtprobleem!

Lekkage in de kelder

Dit zou kunnen ontstaan door kleine scheurtjes in vloeren en/of wanden. Door de druk van het grondwater wordt het door de wand/vloer geperst. Deze kleine schades zijn te verhelpen met het afdichtingssysteem van Köster. Buisman Stukadoorsbedrijf is verwerker van de afdichtingsproducten van Köster BV.

Door de aardbevingen in ons gebied kunnen er vaker problemen ontstaan in de kelders. Deze zijn in het verleden , in veel gevallen,  niet  goed gefundeerd wat sneller schade kan geven aan uw kelderwand. Buisman Stukadoors Groningen kan dit probleem voor u oplossen!

Vocht onder in de muur, optrekkend vocht.

Optrekkend vocht kan op iedere wand voorkomen. Dit heeft te maken met het soort steen wat gebruikt is in de fundering. Deze is vaak niet hard genoeg waardoor er een soort zuigende werking ontstaat. Het vocht uit de bodem wordt als het ware door de stenen naar boven gezogen en beschadigen hier de wanden. Vaak komen er op de wanden witte kringen, schimmel of bladders tot een hoogte van ongeveer een halve meter.

Buisman Stukadoors Groningen kan dit probleem voor u oplossen door de aangetaste wanden te injecteren waardoor het vocht niet meer omhoog komt. Daarna moet het onderste gedeelte van de wand geheel worden verwijderd en opnieuw gestukadoord met een vochtwerende specie. Na deze behandeling kan iedere eindafwerking gekozen worden. Van strak pleisterwerk tot aan sierpleisterwerk.

Wilt u meer info op het gebied van vochtbestrijding klik dan hier.

Stukadoorsbedrijf Buisman

Melisseweg 85
9731 BM Groningen

HEEFT U PLANNEN VOOR RESTAURATIE OF STUCWERK?