"Groots in het kleine werk"

"Groots in het kleine werk"

Plafond & Wandafwerking

  • Schuurwerk heeft een gedraaid patroon en fijne structuur. De ondergrond dient redelijk vlak te zijn of van gipsplaten. Is de ondergrond niet vlak genoeg, bijvoorbeeld schoonmetselwerk, dan moet deze eerst uitgevlakt worden. Na voldoende droging hiervan kan fijnschuurwerk worden aangebracht. Schuurwerk kan zowel op wanden als plafonds worden aangebracht. Schuurwerk kan in een laagdikte van 5 tot 10 mm worden aangebracht en hoeft niet te worden gesausd. Schuurwerk is niet stootvast.
  • Glad pleisterwerk kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht en is geschikt voor wanden en plafonds. Glad pleisterwerk is een afwerking zonder enige structuur en dient, na voldoende droging, te worden gesausd zodat de uitstraling nog strakker wordt.
  • Sierpleisterwerk is een afwerking van een kunsthars gebonden pleister die erg stootvast is. Om de wanden met sierpleister te kunnen afwerken moeten deze meestal eerst worden uitgevlakt. Sierpleisters kunnen in verschillende structuren worden aangebracht en (bijna) in elke gewenste kleur.
  • Lijstwerk en Ornamenten; Met stuc-ornamenten van Decorstuc geeft u uw woning een persoonlijke, onderscheidende uitstraling. Buisman stukadoors verfraaien uw plafond of wand met een modern of klassiek patroon. Er is voor ieder wat wils.
  • Modern stukwerk is een verzamelbegrip voor een complexe mix aan wand- en plafond afwerkingstechnieken. De meeste kenmerken zich door hun strakheid of het nu geschuurd, gepolijst, gewolkt of volledig structuurloos is. Betonlook behoort hier ook toe. Genoemde afwerkingstechnieken vereisen een groot vakmanschap in materiaal- én gereedschapsbeheersing. De medewerkers van Buisman stukadoors zijn meesters in hun vak en altijd aanspreekbaar voor vragen en overleg
  • Spackspuiten wordt veel toegepast in nieuwbouw woningen en kan zowel op wanden als plafonds worden aangebracht. Spackwerk kan in een fijhttps://www.buismanstukadoors.nl/2017/contact/ne of juist grove structuur worden aangebracht. Er zijn verschillende kleuren mogelijk.

Wilt u meer info op het gebied van restauratie, klik dan hier.

Stukadoorsbedrijf Buisman

Melisseweg 85
9731 BM Groningen

HEEFT U PLANNEN VOOR RESTAURATIE OF STUCWERK?